Fotograaf Hengelo

Op zoek naar een fotograaf in of in de buurt van Hengelo? In dat geval help ik jou of jouw bedrijf graag en ben je van harte welkom in mijn studio of kom ik graag bij jou op locatie. Mijn naam is Kelly Walraven en ik heb mijn fotostudio in Enschede. Bij mij kun je terecht voor een herkenbare en pure portretfoto waarbij mijn doel is om jou vast te leggen precies zoals je bent.

FOTOGRAAF HENGELO

Als je een zoektocht start naar een professionele fotograaf voor een fotoshoot in Hengelo dan heb je de keuze uit verschillende fotografen en diverse soorten fotografie. Zoek maar eens op fotograaf Hengelo en de keuze is enorm. Of je nu op zoek bent naar een newborn shoot, bruidsfotografie of portretfotografie; voor de verschillende soorten fotografie is het aanbod aan professionele fotografen groot en als zoeker ben je natuurlijk altijd op zoek naar de beste fotograaf voor jouw shoot.

Gelukkig wordt iedere ervaren fotograaf gekenmerkt door zijn of haar eigen fotografie stijl en hebben de meeste fotografen een specifiek domein waarin ze actief zijn. Wanneer de soorten fotografie en fotografie stijlen bij jou passen dan heb jij een voor jou goede fotograaf gevonden en kun je samen tot mooie foto’s komen tijdens een fotoshoot in Hengelo.

WAAR KUN JE MIJN FOTOGRAFIE AAN HERKENNEN?

Wanneer je een kijkje neemt op mijn website of instagram pagina dan zie je het al gauw. Ik focus mij op het maken van pure portretten. Voornamelijk het schieten van headshots, waarbij het gezicht centraal staat, vind ik geweldig. Bij headshot foto’s kun je namelijk juist die blik of glimlach vastleggen die vaak heel kenmerkend voor iemand is. Alleen dan krijg je wat mij betreft mooie foto’s.

Soorten fotografie

Bedrijfsfotografie & zakelijk portret | Denk hierbij aan een profielfoto op LinkedIn of andere social media of een zakelijk portret van alle medewerkers om het bedrijf een uniform gezicht naar buiten te geven. Deze zakelijke portretten kun je schieten in mijn studio in Enschede maar ik kan uiteraard ook bij jou op locatie komen fotograferen.

Portret fotografie kids | Daarnaast zijn headshots ontzettend geschikt om kinderen mee vast te leggen. Juist het gezicht van kinderen verandert zo snel dat het eigenlijk jammer is om dit niet vast te leggen. Zodra een kind oud genoeg is om zelfstandig te kunnen zitten, kun je bij mij terecht. Een echte newborn shoot doe ik dus niet (gelukkig zijn er genoeg newborn shoot fotografen :-)).

Mijn fotografiestijl

Mijn fotografie stijl wordt gekenmerkt door kracht en zachtheid en hiermee wil ik me graag onderscheiden van andere professionele fotografen. Dit doe ik door in mijn studio drie soorten studio portretten te schieten: donkere en pure portretten tegen een zwarte achtergrond, en lichte & zachte en heldere & frisse portretten tegen een witte achtergrond. Uiteindelijk jou tijdens een fotoshoot in Hengelo vastleggen zoals je bent, dat is waar het voor mij om draait. Spontane foto’s waarbij alles draait om herkenbaarheid.

Fotograaf Hengelo | Hoe werk ik?

Plannen afspraak

Het plannen van een headshot sessie kun je doen door het contactformulier in te vullen op mijn website of mij te mailen. Ik neem dan binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op om jouw persoonlijke wensen te bespreken en samen een datum te plannen. Ook beantwoord ik dan graag vragen als je die hebt!

Voorbereiding

Qua voorbereiding is het vooral handig om na te denken over de (boven)kleding waarin jij je prettig voelt en die passend is bij de foto die jij voor ogen hebt. Je kunt twee outfits meebrengen. Persoonlijk vind ik een setje kleding in een beige tint én een zwart setje het mooiste werken tegen de achtergrond. Uiteraard ben je volledig vrij om hiervan af te wijken!

Tijdens de fotoshoot in Hengelo

Tijdens de sessie zelf sta jij centraal en maken we samen van de shoot een bijzonder moment! Voordat we beginnen vind ik het prettig om samen kennis te maken en gevoel te krijgen bij wat jij van de foto verwacht en waar jij de beelden voor wilt gebruiken. Dit om te zorgen dat jij een resultaat krijgt waar je positief door wordt verrast! Als je het fijn vindt kun je voorafgaand aan de shoot worden opgemaakt door een visagist. Uiteraard bespreken we deze optie bij het plannen van de afspraak.

Na de fotoshoot in Hengelo

Na de sessie ontvang je van mij in een online galerij een overzicht van de gemaakte foto’s. Je kunt de foto’s dan vanaf jouw eigen computer in alle rust bekijken. Met de de door jou geselecteerde foto’s ga ik vervolgens aan de slag zodat ze bewerkt worden in mijn stijl. Wanneer ik klaar ben zet ik de foto’s voor jou klaar in dezelfde online galerij. Je hebt dan de mogelijkheid om alles te downloaden in hoge resolutie en kunt er zelfs voor kiezen om foto’s direct af te laten drukken. Hoe gaaf is dat! Ik hoop naderhand vooral dat je heel blij bent met het eindresultaat.

Zie ik jou voor een fotoshoot in Hengelo?

Ben je op zoek naar professionele foto’s dan ben je van harte welkom in mijn studio. Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier op mijn website of direct een shoot inplannen via de online agenda. It is up to you!