Portretfotografie Overijssel

Portretfotografie is het vastleggen van een stukje karakter en persoonlijkheid. Dit maakt dat het schieten van een pure en herkenbare portretfoto voor mij is waar portretfotografie om draait. Pas wanneer jij zegt “wauw dat ben ik” , ben ik tevreden!

Portretfotografie is veelzijdig

Wanneer je goed om je heen kijkt, zie je veel portretten voorbij komen. Van profielfoto’s op social media tot een mooi kinderportret aan de wand in de woonkamer. Portretfotografie is veelzijdig en dat maakt het voor mij als portretfotograaf juist zo speciaal.

Als portretfotograaf richt ik mij op het maken van portretfoto’s die je zowel zakelijk kunt gebruiken (zakelijke fotografie) als privé (o.a. mannen en vrouwen portretten en kinderfotografie). Ik werk hierbij vanuit mijn eigen studio in Enschede, maar kan ook op een mooie locatie in Overijssel komen fotograferen of bij jou op kantoor. In overleg is veel mogelijk.

Mijn foto’s kenmerken zich door het maken van zogenaamde headshots. Bij dit type fotografie focus ik mij als fotograaf op het gezicht van het model. Het unieke aan dit soort beelden is dat je mensen vaak precies vast kunt leggen zoals ze zijn.

Fotoshoot portretfotografie Overijssel

Ben je op zoek naar een portretfotograaf in Overijssel en spreekt mijn fotografie stijl jou aan dan ga ik graag samen met jou aan de slag in mijn fotostudio of op een mooie locatie. Bij mij kun je terecht voor het maken van een zachte en pure portretten. Ben je benieuwd naar de manier waarop ik precies werk? Neem dan eens een kijkje op mijn website.

Het creëeren van harmonie

Het schieten van mooie foto’s en in het bijzonder een mooi portret vraagt tijdens een fotoshoot dat er harmonie is tussen de fotograaf, het model, het licht en de camera-instellingen. Pas wanneer dit samenspel aanwezig is heb je de basis voor het maken van mooie beelden. Keer op keer doe ik mijn uiterste best om deze harmonie met mijn modellen te creëren!

Zie ik jou binnenkort in mijn studio?

Neem contact met mij op om de mogelijkheden samen te bespreken.