kids grow fast!

hoe gaaf is het dan als je ze met een puur portret vast kunt leggen?

Na de sessie

Tijdens de sessie

Voorbereiding

Hoe werkt het & wat kan ik verwachten?

Het plannen van een headshot sessie kun je doen door het contactformulier in te vullen op mijn website of mij te mailen. Ik neem dan binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op om jouw wensen te bespreken en samen een datum te plannen. Ook beantwoord ik dan graag vragen als je die hebt!

Qua voorbereiding is het vooral handig om na te denken over de (boven)kleding waarin jouw kind zich prettig voelt en die passend is bij de foto die jullie voor ogen hebben. Je kunt twee outfits meebrengen. Persoonlijk vind ik een setje kleding in een lichte tint én een kleurrijk setje voor kinderen het mooiste werken tegen de achtergrond. Uiteraard ben je volledig vrij om hiervan af te wijken.

Tijdens de sessie zelf staat jouw kind centraal. Voordat we beginnen vind ik het prettig om samen kennis te maken en gevoel te krijgen bij wat jij van de foto verwacht. We nemen daarna rustig de tijd om samen met jouw kind op een passende manier tot een set mooie foto's te komen. Dit om te zorgen dat jullie een resultaat krijgen waar jullie positief door worden verrast! 

Na de sessie ontvangen jullie van mij in een online galerij een overzicht van de gemaakte foto's. Jullie kunnen de foto's dan vanaf jullie eigen computer in alle rust samen bekijken. Met de de door jullie geselecteerde foto's ga ik vervolgens aan de slag zodat ze bewerkt worden in mijn stijl. Wanneer ik klaar ben zet ik de foto's voor jullie klaar in dezelfde online galerij. Jullie hebben dan de mogelijkheid om alles te downloaden in hoge resolutie en kunnen er zelfs voor kiezen om foto's direct af te laten drukken. Handig en wel zo gaaf!
 

Plannen afspraak

BOEK NU JOUW HEADSHOT SESSIE

Een veelgestelde vraag is: kun je ook een duo shot maken van mijn beide kinderen?  Uiteraard kan dat!

Ondanks dat mijn focus ligt op het portretteren van individuen weet ik hoe leuk het kan zijn om de kids samen op de foto vast te leggen. Dit is dus zeker ook een optie!

Het mooiste is dan wel om de kinderen tegen een donkere achtergrond samen te fotograferen zodat de focus op de beide gezichten komt te liggen. Om dit effect het beste tot z'n recht te laten komen werkt zwarte bovenkleding het prettigst.

Bel me gerust om de mogelijkheden van een duo-shoot te bespreken.


 

duo shoot kids?