Fotografie Enschede

Op zoek naar fotografie in Enschede? In dat geval help ik jou of jouw bedrijf graag en ben je van harte welkom in mijn studio. Mijn naam is Kelly Walraven en ik heb mijn fotostudio in Enschede. Bij mij kun je terecht voor een herkenbare en pure portretfoto waarbij mijn doel is om jou vast te leggen precies zoals je bent. Jij happy, ik happy!

Fotografie Enschede

Google: “Enschede fotograaf”. Mijn zoektocht naar een nieuw product of dienst begint vaak online. Dat is vast herkenbaar!

Wanneer je (online) op zoek bent naar een professionele fotograaf voor een fotoshoot in Enschede of zakelijk portret dan heb je de keuze uit verschillende fotografen en soorten fotografie. Zoek maar eens op fotograaf Enschede en de keuze is reuze. Of je nu op zoek bent naar een newborn shoot, bruidsfotografie of portretfotografie, voor de verschillende soorten fotografie is het aanbod groot.

Gelukkig wordt iedere “Enschede fotograaf” gekenmerkt door zijn of haar eigen fotografie stijl en hebben de meeste fotografen een specifiek domein waarin ze actief zijn. Wanneer de soorten fotografie en fotografie stijlen bij jou passen dan heb jij de voor jou “beste fotograaf” gevonden en kun je samen tot mooie foto’s komen.

Wat kenmerkt mijn fotografie?

Wanneer je mijn website bezoekt dan zie je het al gauw. Ik focus mij op het maken van pure portretten. Met name het maken van headshots, waarbij het gezicht centraal staat, vind ik fantastisch. Bij headshot foto’s kun je namelijk juist die blik of glimlach vastleggen die vaak heel kenmerkend voor iemand is. Alleen dan krijg je wat mij betreft mooie foto’s.

Bedrijfsfotografie & zakelijk portret

Het gave aan headshots is daarbij dat ze uitermate geschikt zijn om te gebruiken voor zakelijke doeleinden (bedrijfsfotografie). Denk hierbij aan zakelijke foto’s als:

  • profielfoto op LinkedIn of andere social media
  • zakelijk portret van alle medewerkers om het bedrijf een uniform gezicht naar buiten te geven.

Deze zakelijke portretten kun je schieten in mijn studio in Enschede maar ik kan uiteraard ook bij jou op locatie komen fotograferen.

Portret fotografie kids in Enschede

Daarnaast zijn headshots ontzettend geschikt om kinderen mee vast te leggen. Juist het gezicht van kinderen verandert zo snel dat het eigenlijk jammer is om dit niet vast te leggen. Zodra een kind oud genoeg is om zelfstandig te kunnen zitten, kun je bij mij terecht. Een echte newborn fotoshoot doe ik dus niet (gelukkig zijn er genoeg newborn shoot fotografen :-)).

Mijn fotografie stijl wordt gekenmerkt door kracht en zachtheid. Dit doe ik door in mijn studio drie soorten studio portretten te schieten: donkere & pure portretten (tegen een zwarte achtergrond) en lichte & zachte en heldere & frisse portretten (tegen een witte achtergrond). Uiteindelijk jou tijdens een fotoshoot vastleggen zoals je bent, dat is waar het voor mij om draait. Spontane foto’s waarbij alles draait om herkenbaarheid.

Hoe werk ik?

Van tevoren bespreken we tijdens een kennismakingsgesprek eventuele specifieke wensen zodat ik daar rekening mee kan houden. Jouw input is voor mij heel waardevol omdat jij jouzelf kent als geen ander en weet wat je neer wilt zetten.

Tijdens de fotoshoot in Enschede zelf sta jij centraal. Mijn doel is om jou op je gemak te stellen en zelfvertrouwen te geven. Alleen dan kunnen we samen tot mooie beelden komen. In mijn ogen is iedereen op zijn of haar manier fotogeniek en dit gaan we samen naar voren halen op de foto’s die we creëren.

Naderhand kies jij in een online galerij die foto’s die jij het mooiste vindt. Hier ga ik vervolgens mee aan de slag. De bewerkte foto’s krijg jij uiteindelijk in hoge resolutie aangeleverd.

Zie ik jou voor een fotoshoot in Enschede?

Ben je op zoek naar professionele foto’s gemaakt door een fotograaf Enschede dan ben je van harte welkom in mijn studio. Je kunt contact met mij opnemen via het contactformulier op mijn website of direct een fotoshoot in Enschede inplannen via de online agenda. It is up to you!